de andere kant 2


Dit is de deur van de keuken naar de hal. Elke ochtend om een uur of vijf maken de honden ons wakker en gaat Dick eruit om hen in de ren te laten. Dan kunnen ze drinken en plassen en krijgen ze een koekje. Daarna gaat iedereen weer slapen en dat houden de honden vol tot maximaal half zeven. Dan gaan ze als een dolle tekeer, want het is etenstijd. Zodra ze mij in de hal zien, staat vooral Brandon als een dolle aan de deur te krabben. Donder springt op en neer en Eddy probeert ook door het glas te kijken. Ik voer de honden, neem een kop koffie en start met het voeren van alle dieren. Door het gekrab zijn de deurpost en de deur behoorlijk afgebladderd. Wat ooit een mooie deur was, lijkt nu een deur in een onbewoonbaar verklaard huis. We hebben er mee leren leven en sparen voor een deur van hardhout en een stuk staal op de deurpost. Je moet er wat voor over hebben.

Af en toe moet je je leven ondersteboven houden, om te zien of er nog meer in zit.
 
Loesje
Recente Berichten

© Erve Knots