de andere kant


Het gat in onze bank. We leggen er meestal een kleedje op, zodat je het niet meteen ziet (het kleedje op deze foto hebben we even over één van de daders gelegd zoals je ziet). Een nieuwe bank heeft nu niet zoveel zin, eerst moet Eddy wat ouder zijn (het houdt meestal op als ze een jaar of drie zijn) en bovendien moet je maar net een goeie 'nieuwe' bank bij de Kringloop kunnen vinden. Ooit was ons huis (redelijk) netjes. In ieder geval was alles heel. Normaal gesproken laat ik in mijn dagelijkse berichten de mooie, lieve, leuke kanten van ons dierentehuis zien. Er zijn ook andere kanten: het vuil, de haren, de plasjes, de kots, de afgekloven tafel en de afgekrabde deuren. In het kader van 'laten we ook eens de andere kant laten zien', zal ik de komende tijd wat foto's posten van alles wat hier niet meer zo mooi is. Voor wie overweegt ook een dierentehuis te beginnen: hier moet je tegen kunnen :-).

Af en toe moet je je leven ondersteboven houden, om te zien of er nog meer in zit.
 
Loesje
Recente Berichten

© Erve Knots