© Erve Knots

17 Feb 2020

16 Feb 2020

13 Feb 2020

9 Feb 2020

3 Feb 2020

28 Jan 2020

Please reload

Recente Berichten

heel voorzichtig

26 Jun 2018

Sommige dieren komen niet vaak op de foto. Pony Boris staat liever niet op de voorgrond en komt dus wat minder vaak op de foto. Tijd om hem eens in het zonnetje te zetten. Boris woont hier nu zes jaar en is een lieverd. Hij komt graag een knuffel halen, maar als hij eerlijk is, gaat het hem er vooral om even zachtjes zijn tanden in je te zetten. Het is altijd een heel spel: eerst wil hij aan je ruiken, dan pakt hij heel voorzichtig met zijn lippen je arm of je hand en heel langzaam probeert hij of hij ook zijn tanden in je mag zetten. Meestal mag dat niet, want uiteindelijk houd je er een blauwe plek aan over. Met zijn broer is hij minder voorzichtig, die twee staan elkaar graag stevig te raspen met hun tanden. Fijn dat ze elkaar daarvoor hebben. 

 

ps. gisteren geen berichtje, want ik was pas na middernacht thuis.

 

Please reload

Af en toe moet je je leven ondersteboven houden, om te zien of er nog meer in zit.
 
Loesje