© Erve Knots

17 Feb 2020

16 Feb 2020

13 Feb 2020

9 Feb 2020

3 Feb 2020

Please reload

Recente Berichten

dan zijn jullie mijn kuikens

18 Jun 2018

Marie-José, de muskuseend, heeft zich gevestigd bij Femke en Pim. Ze slapen nu al maanden samen. Eerst heeft ze wekenlang gebroed op een nest in de hoek, maar dat is niets geworden. Daarna heeft ze besloten dat het wel heel gezellig was bij deze twee en is gebleven. Het is zelfs zo dat ze Pim en Femke overal volgt. Ze gedraagt zich daarbij alsof ze kuikens heeft (vleugels een beetje uit, kleine stapjes nemen en piepgeluidjes maken) en volgens ons heeft ze Femke en Pim als een soort kuikens geadopteerd. Er gebeuren bijzondere dingen op Erve Knots. 

Please reload

Af en toe moet je je leven ondersteboven houden, om te zien of er nog meer in zit.
 
Loesje