© Erve Knots

6 Apr 2020

5 Apr 2020

3 Apr 2020

31 Mar 2020

30 Mar 2020

28 Mar 2020

27 Mar 2020

Please reload

Recente Berichten

de remedie

4 Jun 2018

Iedere avond zet ik een berichtje van de dag op deze site. Al zes en een half jaar lang. Daarvoor maak ik overdag een foto en daar komt dan een verhaaltje bij. Die foto's sla ik eerst op in het archief van deze site. Vanavond maakte ik de 'fout' om de foto's eens in de omgekeerde volgorde te bekijken, dus te beginnen met de oudste. Tjonge, daar word je verdrietig van, want dan kom je al die foto's tegen van geliefde dieren die er niet meer zijn en wat zijn dat er véél. Pebbles, Missy, Graat, Lennox, Willem, Omar, Loes, Floris, Babette, Roosje, Marieke, Koko, Nijn, Tandjes, Hepie, Anton, Lambiek, Sidonia en gá zo maar door. We hebben hier de mentaliteit van aanpakken en doorgaan en dat helpt ons door heel wat verdriet heen, maar soms vliegt het je aan. Voor dieren zorgen betekent ook veel afscheid nemen. Soms meer dan je aankunt. De beste remedie is het dichtstbijzijnde dier een dikke knuffel geven en diep ademhalen. Dat doe ik dan maar vanavond.

Please reload

Af en toe moet je je leven ondersteboven houden, om te zien of er nog meer in zit.
 
Loesje