Playa del Knots


Het erf is weer gerepareerd. De stenen zitten weer in het pad en de sleuf is dicht. We kunnen het wel vergeten om nog gras op het erf te krijgen dit jaar. Het was toch altijd al moeizaam om, met zoveel watervogels en varkens, een beetje een groen erf te houden, maar na al dit gegraaf en zware machinerie op het erf is de kans helemaal verkeken. We hebben nu een zandstrand tussen de gebouwen. Het heeft wel wat, zeker met zulke hoge temperaturen en zo'n strak zonnetje erboven als de afgelopen dagen. Het geeft een beetje een beach-look. De dieren kan het niet schelen en wij maken er nu ook maar het beste van. Deze zomer heet ons erf: Playa del Knots.

Tags:

Af en toe moet je je leven ondersteboven houden, om te zien of er nog meer in zit.
 
Loesje
Recente Berichten

© Erve Knots