nieuwe bewoners


Onlangs zijn er twee nieuwe bewoners op Erve Knots gekomen. Benjamin, een mooi rooie (ex)kater en Mathilde, zijn bontgekleurde zusje (zie foto hieronder). Ze woonden ergens waar er veel van hen gehouden werd, maar ze terroriseerden de andere katten. Dan moeten baasjes soms een moeilijke beslissing nemen. Zoals elke kat zijn ze hun verblijf hier op het zoldertje van de Klaproos begonnen. Hier gaat het goed met de andere katten. Benjamin kwam al snel naar beneden en heeft het erf al verkend en Mathilde heeft besloten dat ze het zoldertje voorlopig prima vindt. We hebben wel eens katten opgevangen die er vier maanden over deden voor ze naar beneden kwamen. We hopen dat Mathilde iets sneller zal zijn, maar voorlopig respecteren we haar keuze. Mocht het ons te lang duren, dan maken we een makkelijker trap.

Af en toe moet je je leven ondersteboven houden, om te zien of er nog meer in zit.
 
Loesje
Recente Berichten

© Erve Knots