© Erve Knots

25 Feb 2020

17 Feb 2020

16 Feb 2020

13 Feb 2020

9 Feb 2020

3 Feb 2020

Please reload

Recente Berichten

hebben jullie een appeltje voor mij?

15 May 2018

Ousi loopt sinds kort overdag ook op het erf. Ze was Jip en Janneke een beetje zat, want die doen zo kattig. Ze rommelt wat rond, vrolijk zwiepend met haar staartje,  zoekt graan en ligt in de schaduw van de bomen op de oude mesthoop. Zodra ze ons ziet, komt ze vragen of wij een appeltje voor haar hebben. Hector en Vrouw Holle vinden het prima dat ze er is, als ze het maar niet waagt in hun bed te gaan liggen. Om drie uur wil ze wel weer bij Jip en Janneke, want al doen ze niet altijd aardig, het blijft wel (verre) familie.  

 

Tags:

Please reload

Af en toe moet je je leven ondersteboven houden, om te zien of er nog meer in zit.
 
Loesje