© Erve Knots

3 Apr 2020

31 Mar 2020

30 Mar 2020

28 Mar 2020

27 Mar 2020

26 Mar 2020

25 Mar 2020

24 Mar 2020

23 Mar 2020

Please reload

Recente Berichten

een jaar om nooit te vergeten

1 May 2018

Precies een jaar geleden kwamen ze bij ons wonen. In de nacht van 30 april op 1 mei haalden we Brandon van Schiphol en de volgende dag kwam Donder. Wat een jaar hebben we achter de rug. Een jaar waarin we dat bijzondere asiel in La Linea (Spanje) leerden kennen en waarvan later nog twee honden (Eddy en Sergio) bij ons kwamen. Het was een jaar van vroeg opstaan (ze maken ons nog steeds tussen 5 en 6 wakker), honderden plasjes opruimen, tientallen kapotte kussens en een enorm gat in de bank. Een jaar van onzekere honden die steeds rustiger werden, van negen honden die allemaal hun plekje opnieuw vonden, van liefde die steeds groter werd. We hebben regelmatig de neiging om nog meer honden een plek te bieden, maar, eerlijk is eerlijk, negen is al best veel. Ze eten ons de oren van het hoofd, ze blijven bijzondere dingen doen (op tafel zitten en alles van het aanrecht jatten), maar hemeltjelief wat houden we van onze roedel. Elke avond om zeven uur zakken we met zijn allen op de bank en raakt iedereen in diepe slaap. Wij kijken dankbaar om ons heel en zijn zo blij dat deze honden in ons leven zijn. 

 

Please reload

Af en toe moet je je leven ondersteboven houden, om te zien of er nog meer in zit.
 
Loesje