waar maken jullie je druk om?


Het was een hectische dag vandaag. Om een uur of negen stonden de panelenleggers voor de deur. De honden hadden het zwaar, want die moesten de hele dag in de kamer blijven. Uiteindelijk keerde de rust weer, maar maandag moeten we er nog een keer aan geloven, want de panelen liggen nog niet op het dak. Alles is voorbereid en het is een kwestie van alleen de panelen er nog op leggen, maar dat lukte vandaag niet. Nog een keer diep zuchten dus en daarna zal de rust weerkeren. Pim had geen last van de drukte. Hij lag lekker in zijn weitje en keek herkauwend toe. Pim is hier nu twee jaar en het is een mooi schaapje geworden. Op zijn kale hoofdje is toch wat pluis gegroeid, dus een muts heeft hij niet meer nodig.

Af en toe moet je je leven ondersteboven houden, om te zien of er nog meer in zit.
 
Loesje
Recente Berichten

© Erve Knots