© Erve Knots

17 Feb 2020

16 Feb 2020

13 Feb 2020

9 Feb 2020

3 Feb 2020

28 Jan 2020

Please reload

Recente Berichten

Saar zorgt goed voor zichzelf

24 Apr 2018

Saartje is onze buitenkat, net als Cato. Heel sporadisch is ze binnen te vinden en dan alleen in de Klaproos. In de winter slaapt ze in de werkplaats op de hooizolder en als het mooi weer wordt zien we haar vaak in de houtwal, waar ze een prachtig bed heeft. Van daaruit kan ze de zon zien opkomen en ondergaan. Tegen de avond staat ze op wacht. Ze wacht op het eten dat ik buiten op de tafel zet en daarna komt ze met mij knuffelen. Saar zorgt er wel voor dat ze niets tekort komt. Ze meldt zich als ze ergens zin in heeft. 

 

Please reload

Af en toe moet je je leven ondersteboven houden, om te zien of er nog meer in zit.
 
Loesje