© Erve Knots

25 Feb 2020

17 Feb 2020

16 Feb 2020

13 Feb 2020

9 Feb 2020

3 Feb 2020

Please reload

Recente Berichten

ik trek me even terug

8 Apr 2018

Voor het eerst in ruim zes jaar zullen er de hele komende week geen berichten op onze site te lezen zijn. Ik ga een week naar een klooster voor een opleiding. In de acht jaar dat Erve Knots bestaat ben ik twee keer een nachtje afwezig geweest. Ik vind het heel moeilijk om de dieren achter te laten, maar misschien is het ook wel goed dat ik me eens een paar dagen terugtrek. Even geen (ver)zorgen en mijn leven laten bepalen door het ritme van de dieren. Dick kan het prima alleen en hij heeft hulp van Ina. Misschien halen de dieren wel opgelucht adem zonder die bemoeial op het erf. We zullen het zien en ik kan je zeggen dat ik me nu al wel heel erg verheug op vrijdagmiddag.  

 

Please reload

Af en toe moet je je leven ondersteboven houden, om te zien of er nog meer in zit.
 
Loesje