© Erve Knots

31 Mar 2020

30 Mar 2020

28 Mar 2020

27 Mar 2020

26 Mar 2020

25 Mar 2020

24 Mar 2020

23 Mar 2020

22 Mar 2020

Please reload

Recente Berichten

niet alles is

29 Mar 2018

Het was een week met nogal wat spanningen. Vorige week donderdagavond hadden we 's avonds middenin de huiskamer een hondengevecht. Lara begon met het bijten van Brandon en al snel was de hele meute aan het knokken. We schrokken ons te pletter. Achteraf bleek het vooral veel vertoon, want niemand was gewond (dachten we). Brandon had twee dagen later toch een abces bovenaan zijn poot, dus hij is wel geraakt door een tand. We moesten met hem naar de dierenarts, maar het bleek mee te vallen. Later in de week hebben de pony's Femke in de staart gebeten en het puntje is er af. We hebben het (in overleg met de dierenarts) schoongemaakt met Betadine en met wondspray bespoten. Tot nu toe is het niet ontstoken en aan Femke merk je verder niets anders dan dat ze nog wat verder uit de buurt van de pony's blijft. De Betadine moest nog een keer uit de kast omdat Mas en Vrouw Holle ruzie kregen om een ei. Mas beet haar in het oor. Tenslotte liep Eddy gisteren met een volwassen muskuseend in de bek. Ik heb de eend kunnen redden. Al met al heel wat geweld dus. Op Erve Knots is niet altijd alles koek en ei. Dat blijkt. 

 

Please reload

Af en toe moet je je leven ondersteboven houden, om te zien of er nog meer in zit.
 
Loesje