Sergio en de omheining


Al twee weken is Sergio niet meer ontsnapt! Hij onderzoekt nog iedere dag of hij er echt nergens uit kan. De houten omheining waar hij op de foto voor staat, hebben we afgezet met schapengaas en schrikdraad (aan de bovenkant). Hij probeert nog regelmatig of hij zijn kop echt niet door het gaas krijgt, maar helaas (voor hem), dat lukt niet. Rechts op de foto zie je het 1 meter 50 hoge Engelse hekwerk, waar we ook een deel van de wei mee hebben afgezet. Ook daar komt hij niet meer overheen. Het geeft ons een hoop rust dat we hem nu zonder toezicht even alleen kunnen laten. Hij heeft ruimte genoeg en moet er nu maar aan wennen dat aan de wandel gaan er in Nederland niet in zit.

Tags:

Af en toe moet je je leven ondersteboven houden, om te zien of er nog meer in zit.
 
Loesje
Recente Berichten

© Erve Knots