© Erve Knots

6 Apr 2020

5 Apr 2020

3 Apr 2020

31 Mar 2020

30 Mar 2020

28 Mar 2020

27 Mar 2020

Please reload

Recente Berichten

we hebben het goed

22 Mar 2018

Zodra het warmer wordt, hebben we meer contact met de varkensmeiden. Tijdens regen en kou liggen de dames in hun hut en zie je hen alleen tijdens het voeren. Vandaag was iedereen veel buiten en konden we weer eens echt buurten. Ousi, Janneke en ik hebben lekker bijgekletst en ik hoorde dat de dames het nog steeds erg naar hun zin hebben op hun eigen terrein. Van het gras daar is niets meer over en het is maar de vraag of de fruitbomen het gaan overleven. Maar ja, je moet wat over hebben voor gelukkige varkentjes. Ousi woont hier nu twee jaar en ze ziet er stralend uit. Ze is nooit echt dik geworden en dat terwijl ze elke dag een dubbele hoeveelheid voer krijgt. Janneke is haar vriendin. Jip is te bazig om vriendinnen mee te zijn, vertelden ze me. Gelukkig hebben deze twee elkaar. 

Please reload

Af en toe moet je je leven ondersteboven houden, om te zien of er nog meer in zit.
 
Loesje