© Erve Knots

17 Feb 2020

16 Feb 2020

13 Feb 2020

9 Feb 2020

3 Feb 2020

Please reload

Recente Berichten

nieuwe wegen

19 Mar 2018

Nog heel even en dan wordt alles weer groen. Wat kan een mens daar toch naar uitzien. Deze zomer wordt speciaal, want tegen die tijd is mijn huidige werk bijna afgebouwd en begin ik aan iets nieuws. Het is nog niet duidelijk wat ik precies ga doen. Het zal te maken hebben met schrijven en opleiden, maar het is fijn om het nog even open te laten. Lopen op een onbekend pad betekent dat alles mogelijk is en dat er ruimte is voor verrassingen. De dieren hebben niets te vrezen, die zullen altijd onderdeel zijn van mijn levenspad. Bij elke keuze laat je iets los, maar gelukkig neem je ook altijd iets mee. Jezelf bijvoorbeeld en in ons geval ook honderd dieren. Vandaag las ik ergens 'just be kind and  brave, that's all you ever need to be'. Zo is het. Daar ga ik het de komende tijd mee doen.   

 

Please reload

Af en toe moet je je leven ondersteboven houden, om te zien of er nog meer in zit.
 
Loesje