© Erve Knots

17 Feb 2020

16 Feb 2020

13 Feb 2020

9 Feb 2020

3 Feb 2020

Please reload

Recente Berichten

één grote hondenmand

6 Mar 2018

Elke avond liggen er acht honden in de kamer. De twee grote joekels willen altijd op de bank en daar past dan her en der nog een middelmaatje tussen, maar het is al snel gedaan met de ruimte. Wij zitten ergens op een hoekje of half op een hond. Het werd dus tijd voor nog een bank. Bij de kringloop vonden we de bruine bank links op de foto. Hij zit heerlijk en geeft plaats aan twee of drie honden, en/of aan ons. Nu kan iedereen weer lekker zitten of liggen. Onze woonkamer is nu wel gepromoveerd tot één grote hondenmand, maar gelukkig was dat mijn droom al van kinds af aan. 

 

Please reload

Af en toe moet je je leven ondersteboven houden, om te zien of er nog meer in zit.
 
Loesje