© Erve Knots

6 Apr 2020

5 Apr 2020

3 Apr 2020

31 Mar 2020

30 Mar 2020

28 Mar 2020

27 Mar 2020

Please reload

Recente Berichten

het houdt ons van de straat

18 Feb 2018

Hoe houden mensen hun omheiningen toch zo mooi strak? Bij ons komen er gaten in, gaat alles lubberen, of valt gewoon om. Sinds Sergio blijkt alles ook nog eens te laag en dus zijn we betonmatten aan het plaatsen, hoog Engels hekwerk aan het toevoegen, met schapengaas gaten aan het dichten en ga zo maar door. We hebben er een dagtaak aan en mooier wordt het niet. Als we alles geweten hadden, dan hadden we negen jaar geleden stalen tralies van twee meter hoog rond het hele erf laten zetten, in beton gegoten. Het gezellige landelijke was er dan wel af geweest, maar dan waren we die vandalen op ons erf te slim af geweest. Wist je dat pony's en geiten zelfs gaten kunnen maken in dassengaas? Wij hebben dieren met betonscharen als tanden. Maar goed, het houdt ons van de straat (het was andersom bedoeld) en we zijn niet voor één gat te vangen. Wij houden vol en zullen winnen!

 

Please reload

Af en toe moet je je leven ondersteboven houden, om te zien of er nog meer in zit.
 
Loesje