dames enkel


Bijna alle foto's die ik hier van de honden laat zien zijn genomen als ze op de bank liggen. Dat komt omdat ik dan de telefoon (camera) onder handbereik heb. Je zou het idee krijgen dat ze hier alleen maar bankhangen. Nou, dat is niet zo, vandaag hebben ze uren doorgebracht in de wei. Snuffelen, rennen en spelen met zijn allen (zonder Melua weliswaar, want die heeft haar eigen terrein). Het was heerlijk weer en iedereen was uitgelaten. Lara begint een beetje te wennen aan al die nieuwe snuiters. Ze heeft iedereen hartelijk ontvangen, maar in de weken daarna werd ze wel een beetje moe van al dat hondengespuis. Ze heeft nog de meeste moeite met Eddy, want die gaat achter haar tennisballetjes aan. Voor haar was het altijd dames-enkel spel en nu moet ze heren-dubbel spelen, want ook Donder vindt het leuk om een balletje mee te pikken. Dat is ze niet gewend. Vandaag deed ze voor het eerst weer even mee. Misschien ontdekt ze nog dat het best leuk kan zijn om samen te spelen.

Af en toe moet je je leven ondersteboven houden, om te zien of er nog meer in zit.
 
Loesje
Recente Berichten

© Erve Knots