oude vrienden op bezoek


Een weekend met een groepje oude vrienden en van schrijven kwam gisteravond niets. Bijna dertig jaar zijn we bevriend. Oude vriendschappen zijn kostbaar en het was fijn om weer eens uitgebreid bij te praten. De katten in de Klaproos hadden een topavond. De hele avond mee aan tafel en op schoot. De honden waren pas vanochtend aan de beurt, toen we in het grote huis aan het ontbijt zaten. De nieuwe honden beginnen te wennen aan bezoek en Mas was door het dolle, want voor hem waren dit bekende vrienden. Hij heeft ze aan de anderen voorgesteld en na wat uitbundig gejoel waren er vooral veel knuffels voor iedereen. De rest van de dag lag iedereen na te genieten.

Tags:

Af en toe moet je je leven ondersteboven houden, om te zien of er nog meer in zit.
 
Loesje
Recente Berichten

© Erve Knots