hoefbehandeling

Vandaag kwam Peter Klaver (de minivarkendokter) om de hoeven van Hector weer bij te werken. Sinds de vorige keer in november is Hector meer gaan lopen en we hopen dat hij nu kan gaan trainen voor de Vierdaagse. Vrouw Holle vond het maar niks dat we met Hector bezig waren. Ze kwam steeds kijken en bemoeide zich met Peters behandeling. Uiteindelijk hebben we haar maar even achter een hek gezet. Toen Hector bijkwam uit de narcose duwde ze hem (Hector) de hele kapschuur rond. Ze leek te zeggen "hup, wordt nou eens wakker."

Het is nu elf uur en Hector ligt nog wel wat te rillen (is altijd na een narcose). We hebben hem in een dik pak stro met een deken erover ingepakt en hij ligt onder de warmtelamp. Vrouw Holle ligt tegen hem aan. Lekker slapen vannacht en morgen hopelijk weer helemaal fit.

Af en toe moet je je leven ondersteboven houden, om te zien of er nog meer in zit.
 
Loesje
Recente Berichten

© Erve Knots