© Erve Knots

17 Feb 2020

16 Feb 2020

13 Feb 2020

9 Feb 2020

3 Feb 2020

Please reload

Recente Berichten

Wanderlust

6 Feb 2018

 

Een paar graden vorst en een zonnetje. Daar worden we blij van. De modder op het erf is stijfbevroren, daar worden we nog blijer van. De honden zochten de zon op, lekker op de bank. Wij waren de hele dag in de weer met Sergio, die maar op stap blijft gaan buiten het terrein. Om hem tegen te houden hebben we een paar honderd bonenstaken langs het gaas van de omheining gestoken. Daarmee hoopten we hem af te schrikken, maar het mocht niet baten. Tijd voor stevigere maatregelen. Morgen maken we eerst de omheining van de kleine ren hoger. Dan hebben we een eerste barrière klaar. Rond het hele terrein komt daarna voorlopig een stroomdraadje, want 300 meter hekwerk haal je niet zomaar ergens vandaan. Op termijn gaan we zoeken naar een mooiere oplossing. We begrijpen nu wel dat Sergio ongelukkig werd in zijn kennel. Hier is vijfduizend meter niet eens groot genoeg voor hem. Hij heeft duidelijk 'Wanderlust'. Gelukkig gaat hij alleen maar bij de buren op bezoek en snuffelt daar wat rond. Hoewel hier zo goed als geen verkeer komt, vinden we het toch geen fijn idee dat hij op de weg loopt. Meneer zal moeten wennen aan de maat van zijn terrein. Het komt vast ook vanzelf goed, want als hij er straks wat kilo's bij heeft en zijn hormonen zijn uit gewerkt (hij is net gecastreerd), springt hij vast niet meer zo hoog. Daar kunnen we echter niet op wachten, dus voorlopig zijn wij even bezig.  

 

 

Tags:

Please reload

Af en toe moet je je leven ondersteboven houden, om te zien of er nog meer in zit.
 
Loesje