© Erve Knots

3 Apr 2020

31 Mar 2020

30 Mar 2020

28 Mar 2020

27 Mar 2020

26 Mar 2020

25 Mar 2020

24 Mar 2020

23 Mar 2020

Please reload

Recente Berichten

een hondengevecht

3 Feb 2018

Vanochtend wilde ik met Lara en Teun uitgaan en Melua zat in de voortuin. Op de een of andere manier kwamen Brandon en Donder over een gesloten poort heen die hen van Melua scheidde. Melua is een hele lieve hond, maar ze kan niet met kleine hondjes. Gijs is al vaker slachtoffer geweest. Om die reden houden we haar altijd gescheiden van de kleine honden. Toen Brandon nietsvermoedend de voortuin inrende, greep Melua hem meteen. Het werd een stevig gevecht en ik probeerde hen uit elkaar te halen. Gevolg was dat Melua mijn pols te pakken had in plaats van Brandon. De honden hadden uiteindelijk zo goed als niets, maar ik had een stevige beet te pakken. Rond 11 uur zaten we daarom op de Spoedpost van de huisartsen. Ontsmet, verzorgd en verbonden en met een tetanusprik togen we huiswaarts. Hechtingen waren niet nodig gelukkig, maar de pols doet het even niet. Je maakt wat mee. Onze plannen voor deze zaterdag waren een beetje anders. 

 

Tags:

Please reload

Af en toe moet je je leven ondersteboven houden, om te zien of er nog meer in zit.
 
Loesje