wat een persoonlijkheid


Eddy. Die óren, dat snuitje, die x-benen van hem. Hij is adorable en dan steeds. Wat zijn die podenco's bijzondere hondjes. Eddy had geen tijd nodig om te wennen, Erve Knots is van hem. Hij heeft de laatste kussens gesloopt (Donder was er net mee gestopt) en hij plaagt de grote honden. Zo heeft hij de gewoonte om vooral Lennox snel en stiekem zachtjes in zijn kuiten te bijten. Lennox schrikt en geeft dan de eerste de beste die in zijn buurt staat de schuld. Eddy is dan al lang weer vertrokken. Gelukkig leidt het niet tot grote onenigheid. Volgens mij ziet de rest hem vooral als een jonge bengel. Hij vindt eten tussen de anderen nog wel wat spannend, dus dat moeten we begeleiden anders eet hij niet en hij heeft nog wel eens een ongelukje in huis. 's Avonds neemt hij met zijn kleine lijfje de meeste plek op de bank in. Kleine jongen met een grote personality.

Tags:

Af en toe moet je je leven ondersteboven houden, om te zien of er nog meer in zit.
 
Loesje
Recente Berichten

© Erve Knots