geen tweede man meer


Vandaag nog een keer iemand in beeld waar ik al lang niet over geschreven heb. Onze Lucia. Ze heeft vorig jaar haar plek als 'tweede man' na Kaatje op moeten geven aan Bebe. Ze heeft het er nog af en toe moeilijk mee, want ze moet nu wachten op een plekje aan de ruif. Gelukkig is ze nog steeds een stevige tante die uiteindelijk haar deel wel opeist. Het is altijd duidelijk te merken welke dieren alleen hebben gewoond voor ze bij ons kwamen en welke dieren met soortgenoten zijn opgegroeid. Lucia is zo'n eenling. Ze gaat volledig haar eigen gang en zal de anderen nooit opzoeken. Ze vindt het wel gezellig als wij bij haar gaan zitten, dan komt ze zeker even buurten.

Tags:

Af en toe moet je je leven ondersteboven houden, om te zien of er nog meer in zit.
 
Loesje
Recente Berichten

© Erve Knots