© Erve Knots

6 Apr 2020

5 Apr 2020

3 Apr 2020

31 Mar 2020

30 Mar 2020

28 Mar 2020

27 Mar 2020

Please reload

Recente Berichten

soms trekt hij zich even terug

13 Dec 2017

Hoe is het toch met Bertram? Hij was al lang niet in het nieuws en dat betekent meestal dat het gewoon goed gaat en dat is ook zo. Altijd aan de zijde van Kaatje te vinden, rustig op de achtergrond aanwezig. Een ontzettend lieve kerel die alleen voorop loopt als er voer in het spel in. Iedere ochtend rent hij naar zijn voerplek als ik met de bakken brok aan kom lopen. Hij is lief voor iedereen en heel soms zoekt hij even een plekje voor zichzelf om over de grote vragen van het leven na te denken. Bij voorkeur bij de ruif, zodat hij af en toe een hapje kan nemen. Al kauwend kun je beter nadenken, vindt hij. 

 

Tags:

Please reload

Af en toe moet je je leven ondersteboven houden, om te zien of er nog meer in zit.
 
Loesje