© Erve Knots

25 Feb 2020

17 Feb 2020

16 Feb 2020

13 Feb 2020

9 Feb 2020

3 Feb 2020

Please reload

Recente Berichten

wat een kadootje

9 Dec 2017

Een week geleden kwam Eddy bij ons wonen. De kleine man is al helemaal gewend. Hij slaapt 's nachts bij Brandon en Donder in de kamer en alleen de eerste twee nachten waren wat onrustig, maar nu al vallen ze snel in slaap als wij naar bed zijn. Ze maken ons pas om zes uur wakker en als Dick hen dan wat te eten geeft, kunnen we weer anderhalf uur slapen. Eddy probeert nog af en toe de baas te worden, maar zijn nieuwe vrienden zijn allemaal stukken groter dan hij en hij bedenkt zich steeds op tijd. Ons hart heeft hij al helemaal veroverd en we lachen wat af om hem. Die óren, die pootjes en zijn prachtige vacht, helemaal verliefd kun je er op worden. Wát een cadeautje, dit mooie jochie.

 

 

Tags:

Please reload

Af en toe moet je je leven ondersteboven houden, om te zien of er nog meer in zit.
 
Loesje