in mijn nek


Sinds vandaag is mijn boek te koop via Bol.com. Dit is voor mij toch wel een mijlpaal. Vele jaren studie, een afstudeerscriptie schrijven en daar weer een boek van maken. Ik ben heel blij dat dit is gelukt en hoop van harte dat veel mensen er iets van waarde in zullen vinden. Achterin het boek bedank ik een aantal mensen, maar eigenlijk had ik ook poesje Nikki moeten bedanken. Zij heeft namelijk tijdens het schrijven vele uren in mijn nek gelegen. Het bijzondere is dat ze dat alleen maar deed als ik aan het boek aan het werk was. Ik zit ook veel andere dingen aan mijn bureau te schrijven, maar Nikki kwam alleen bij het boek. Sinds kort ben ik met een tweede boek bezig en jawel, ze doet het weer.

Af en toe moet je je leven ondersteboven houden, om te zien of er nog meer in zit.
 
Loesje
Recente Berichten

© Erve Knots