het kan altijd erger


Het regent nu al twee dagen onafgebroken. Ik kan me niet herinneren dat ik eerder twee dagen achter elkaar nat geregend ben tijdens het voeren van de dieren, 's ochtends en 's middags! Het erf is nu een zompige bende, ook op plekken waar dat normaal niet zo is. De dieren slaan zich er, zoals gewoonlijk, goed doorheen. Ons huis ziet er inmiddels uit als een stal, met al die in- en uitlopende honden met moddervoeten. Als het tegenzit in het leven, heb ik als filosofie dat je vooral moet kijken naar hoe het nóg erger had gekund en daar past deze foto bij. Stel je toch eens voor dat onze acht honden ook nog eens zó op de bank gingen liggen, in plaats van met alleen vieze voeten. Valt het toch nog mee met onze beestenbende. Leuk hoe hij hier ligt te genieten trouwens.

Af en toe moet je je leven ondersteboven houden, om te zien of er nog meer in zit.
 
Loesje
Recente Berichten

© Erve Knots