© Erve Knots

25 Feb 2020

17 Feb 2020

16 Feb 2020

13 Feb 2020

9 Feb 2020

3 Feb 2020

Please reload

Recente Berichten

eenzaam aan de top

12 Nov 2017

Bebe is nu anderhalf jaar oud. Hij is een grote Hollandse Landgeit aan het worden. Hij groeit nog wel anderhalf jaar langzaam door voor hij 'af' is. De afgelopen tijd is hij gestegen op de ladder qua hiërarchie en hij staat nu net onder Kaatje. Zijn zachte, vriendelijke, vriend Pim heeft besloten geen vazal meer te willen zijn en Bebe staat er nu alleen voor. Bebe is niet bijzonder aardig tegen wie dan ook en hij merkt dat het eenzaam is aan de top. Onderaan de ladder is het veel socialer en gezelliger, maar als je ambitie hebt hoort dit er bij. Overigens vermaakt hij zich prima met het wegbokken van anderen bij de voerbak en met het 'vechten' met Kaatje. Hij heeft een druk leven en dus moet hij ook uitrusten op zijn tijd. De stal is gelukkig groot genoeg en hij heeft een lekker hoekje voor zichzelf. 

 

Tags:

Please reload

Af en toe moet je je leven ondersteboven houden, om te zien of er nog meer in zit.
 
Loesje