lieve, pittige tante


Precies drie maanden geleden kwam Femke bij ons wonen. Wat heeft ze haar integratie goed doorstaan. Ze leefde voorheen met een kudde vriendinnen en haar twee lammeren in een weiland in Steenwijk. Bij ons kwam ze in een heel andere wereld terecht. Naast twee schapen, kreeg ze te maken met geiten en pony's en in plaats van gras, kreeg ze brokjes en hooi. Vanaf dag een ging het goed. Ze heeft de kat wat uit de boom gekeken, maar liet zich niet de kaas van het brood eten. Haar karakter is een mooie mix van bescheiden en pittig. Voor de pony's is ze geen moment bang geweest, ze ging er direct op af en sloot vriendschap. Af en toe heeft ze mot met de varkens, die door het gaas van de omheining staan te schelden. Dan stapt ze er op af en begint met haar (gemankeerde) poot te stampen tot het ophoudt. Ze is grappig, stoer en lief en de beste vriendin van Pim. Geweldig dametje, past helemaal bij Erve Knots!

Af en toe moet je je leven ondersteboven houden, om te zien of er nog meer in zit.
 
Loesje
Recente Berichten

© Erve Knots