© Erve Knots

17 Feb 2020

16 Feb 2020

13 Feb 2020

9 Feb 2020

3 Feb 2020

28 Jan 2020

Please reload

Recente Berichten

halverwege

8 Nov 2017

Zo is het al jaren: Lennox die met zijn voorpoten binnen staat en met zijn achterpoten buiten. Hij durft niet naar binnen, toen niet, nu niet en nooit niet. We proberen het niet eens meer en zijn er helemaal aan gewend. Hij vindt het heerlijk om bij ons in de buurt te zijn, maar niet verder dan halverwege de deur. De winter komt er aan en dat betekent kou in de keuken, maar het moet wel heel hard vriezen willen we hem buiten sluiten.  Degene waar je nog net de kont van ziet is Donder. Hij spot de camera en probeert weg te sluipen. Iedereen heeft hier wel een kleine of grotere 'afwijking', dat blijkt. Mag de pret niet drukken.   

 

Please reload

Af en toe moet je je leven ondersteboven houden, om te zien of er nog meer in zit.
 
Loesje