© Erve Knots

6 Apr 2020

5 Apr 2020

3 Apr 2020

31 Mar 2020

30 Mar 2020

28 Mar 2020

27 Mar 2020

Please reload

Recente Berichten

nog even volhouden jongens!

3 Nov 2017

De jongens Brownie en Bunny hadden vandaag een afspraak bij dierenarts Shirley. Wat er precies gebeurd is, weten ze niet, maar toen ze thuis kwamen moesten ze in een kleine kooi op een handdoek zitten en dat moet een paar dagen lang. Dat vinden ze natuurlijk niet leuk. Ze hebben begrepen dat het voor een goed doel is, want over een paar weken kunnen ze eindelijk weer bij hun zusjes wonen. Dat is een fijn vooruitzicht, vinden ze. Deze foto is van toen ze net bij ons woonden. Ze zijn inmiddels een stuk groter. Ik hoop binnenkort weer foto's van ze te kunnen maken. Nu even duimen dat ze goed genezen.  

 

Please reload

Af en toe moet je je leven ondersteboven houden, om te zien of er nog meer in zit.
 
Loesje