dit is de reden


Dit is de reden waarom ik in Drenthe woon. Wat je hier ziet is een hunebed(je) in Exloo. Het staat op het terrein van de Hunzebergen, een hotel met recreatieterrein. Op precies dit hunebed zaten mijn zus en ik toen we kinderen waren. Wij gingen hier namelijk een aantal keren op vakantie. De goede herinneringen aan Drenthe zijn hier ontstaan en hebben liefde voor dit gebied gebracht. Intussen woon ik al grootste deel van mijn leven in Drenthe (eerder in Ruinerwold en Vledder). Afgelopen week werd een onderzoek geplubliceerd waarin het Gooi en Drenthe de beste plekken om te wonen bleken. We kunnen het beamen.

De foto maakte ik deze week vanuit de auto toen ik onverwacht langs het hunebed van mijn jeugd kwam.

Tags:

Af en toe moet je je leven ondersteboven houden, om te zien of er nog meer in zit.
 
Loesje
Recente Berichten

© Erve Knots