Hepie is er niet meer


Vandaag is Hepie overleden. Hepie is de rechter kip op de foto, de andere is haar zus Hepie. Hepie was een grote Barnevelder en ze kwam hier op 17 april 2010. Op die dag begon Erve Knots. Hepie kwam samen met een aantal andere dieren uit Limburg. Hepie was toen een jaar of vijf en is dus minstens 12 jaar geworden. Al die jaren was ze toonaangevend op het erf. Ze zag het altijd onmiddellijk als we met een bakje groenafval richting composthoop liepen, want dat betekende lekkere verrassingen. Dan scheurde ze achter je aan. De afgelopen dagen werd ze stiller en zat met haar veren uit. Vanochtend zat ze onder haar stok en heb ik haar nog een knuffel gegeven. Vanmiddag vond Dick haar dood. Haar tijd was gekomen. Ze heeft hier een echt kippenleven kunnen leiden en we zijn blij dat we haar zoveel jaren bij ons mochten hebben. Dag lieve Heep!

Tags:

Af en toe moet je je leven ondersteboven houden, om te zien of er nog meer in zit.
 
Loesje
Recente Berichten

© Erve Knots