vriendelijke bewaking


Melua leeft een beetje apart van de andere honden, omdat ze niet aardig is tegen Gijs en Brandon. Ze kan vooral goed met de twee andere grote honden, Mas en Lennox. Gelukkig is dat geen probleem, want we hebben compartimenten genoeg op het erf. 's Nachts slaapt ze met Mas in het stro van de werkplaats en overdag is ze daar waar de grote jongens zijn. De bewaking van de poort is haar werk. Ze ziet er vervaarlijk uit, maar iedere bezoeker wordt begroet met kwispels. Je zou het niet meteen zeggen, maar ze is de grootste knuffelkont van het hele stel. Er zijn maar twee momenten waarop ze haar gevaarlijke kant laat zien en dat is als ze kleine, lichtgekleurde hondjes ziet, of als iemand een vinger naar mij uitsteekt. Best een veilig gevoel, zo'n persoonlijke bewaker.

Tags:

Af en toe moet je je leven ondersteboven houden, om te zien of er nog meer in zit.
 
Loesje
Recente Berichten

© Erve Knots