slim bekeken


Na een erg regenachtige dag gisteren, was iedereen er aan toe om weer eens goed op te drogen. Waar lukt dat beter dan uit de wind, in de zon? Het hele kippen- en eenden spul lag dus in de werkplaats. Als de grote deuren daar open staan heb je een soort windvrij terras. Ze weten het wel uit te zoeken, die slimme jongelui.

Vanochtend bleek dat ook Tandjes, konijn Koko's vriendinnetje, erg ziek is. We hebben haar in een grote doos onder de warmtelamp gelegd en tegen de avond ging het warempel iets beter met haar. We hebben haar met een spuitje water gegeven, wat ze goed dronk, en Recovery, waar ze ook wat van wilde. De kans is klein, maar we hopen dat ze er morgen nog is.

Af en toe moet je je leven ondersteboven houden, om te zien of er nog meer in zit.
 
Loesje
Recente Berichten

© Erve Knots