© Erve Knots

17 Feb 2020

16 Feb 2020

13 Feb 2020

9 Feb 2020

3 Feb 2020

Please reload

Recente Berichten

beteuterd

26 Sep 2017

Zonder dat we het hebben gemerkt, hebben vanmiddag de Göttingers de deur van hun terrein open gekregen en zijn op strooptocht gegaan. Tijdens hun uitstapje kwamen ze Vrouw Holle tegen. Toen ik een uurtje later op het erf kwam zag ik de kleine varkensmeiden eikels zoeken bij de vijver en zag ik dat Vrouw Holle stilletjes tegen Hector aan zat. Dichterbij gekomen zag ik dat er bloed op haar kop zat. De kleine vechtersbazen hebben haar bij de oren gehad. Gelukkig zijn het schrammen, maar Vrouw Holle zat er beteuterd bij. Ook Hector had een schram op zijn bil. We hebben de dames weer achter slot en grendel gezet en moesten Hector en Vrouw Holle beloven dat dit niet weer zou gebeuren. Een hangbuikzwijntje en een Kunekune zijn geen partij voor drie van die felle tantes. 

 

Please reload

Af en toe moet je je leven ondersteboven houden, om te zien of er nog meer in zit.
 
Loesje