© Erve Knots

3 Apr 2020

31 Mar 2020

30 Mar 2020

28 Mar 2020

27 Mar 2020

26 Mar 2020

25 Mar 2020

24 Mar 2020

23 Mar 2020

Please reload

Recente Berichten

Cody is de baas

8 Sep 2017

Cody is de baas van de caviagroep. Stoere man is het. Drie vrouwen heeft hij onder zijn hoede en Marnix is zijn sous-chef. Ons caviaclubje leidt een lekker leven in hun eigen schuurtje. Ooit was het een kippenhok, maar nu is de hele oppervlakte van hen. De uitgang naar buiten hebben ze deze zomer eindelijk ook ontdekt en als de zon schijnt ligt er altijd wel iemand buiten. Ze eten ons de oren van het hoofd, want die bekkies zijn nu eenmaal altijd in beweging. Wij hebben zoveel dieren dat het niet mogelijk is om iedereen elke dag veel aandacht te geven. Bij de caafjes geeft dat helemaal niks, want die houden elkaar bezig. Als ik binnenkom kijken ze ook altijd wat verstoord. Zo van: 'wat moet je?', 'geef ons wat lekkers of laat ons lekker doorgaan met waar we mee bezig waren'. Voor brokjes en wat groenvoer ben ik welkom, maar verder hebben ze hun eigen leven. En zo hoort het ook. 

 

Tags:

Please reload

Af en toe moet je je leven ondersteboven houden, om te zien of er nog meer in zit.
 
Loesje