Vrouw Holle door het dolle


Vanochtend vroeg om half zes werden we opgeschrikt door een enorm gegil buiten. Het klonk alsof Hector gilde en ik dacht dat Vrouw Holle bovenop hem was gaan liggen ofzo. We renden naar buiten in onze pyjama's en wat bleek: Vrouw Holle was ruzie aan het zoeken met de drie varkensmeiden in de boomgaard. Ze stond als een bokser voor het hek te dansen en daagde de meiden uit. We hebben iedereen gekalmeerd met wat brokjes en daarna gingen ze allemaal weer naar bed. Wat hier nou aan de hand was? Vrouw Holle is in principe de rust zelve en een en al vriendelijkheid. Misschien is ze berig? De rest van de dag was ze weer haar oude rustige zelf, dus laten we hopen dat dit eenmalig was.

Af en toe moet je je leven ondersteboven houden, om te zien of er nog meer in zit.
 
Loesje
Recente Berichten

© Erve Knots