© Erve Knots

25 Feb 2020

17 Feb 2020

16 Feb 2020

13 Feb 2020

9 Feb 2020

3 Feb 2020

Please reload

Recente Berichten

Nikki doet het goed

15 Aug 2017

De katten hebben de laatste tijd niet veel aandacht gekregen op de site. Dat kwam door alle nieuwe dieren (honden, varken, schaap, konijnen) en omdat het gewoon goed gaat met de hele kattenclub. Er waren jaren dat er veel ziekte en verdwijningen waren, maar dit jaar gaat het goed (afkloppen). Ons enige zorgenkind is Nikki. Ze heeft altijd al een wat zwakkere gezondheid en een paar maanden geleden kregen we te horen dat ze een dodelijke ziekte heeft. Het is van groot belang dat ze goed blijft eten en dat doet ze gelukkig. Drie keer per dag krijgt ze erg lekker en luxe kattenvoer. Ik ga dan altijd even met haar apart in een kamer zitten, zodat de rest niet mee kan eten. De ene dag gaat het beter dan de andere, maar we mogen niet klagen. In ieder geval kan ze weer een fijne zomer afstrepen. 

 

Tags:

Please reload

Af en toe moet je je leven ondersteboven houden, om te zien of er nog meer in zit.
 
Loesje