vers stro


Het stro is er weer! Vanavond brachten de buurmannen weer een kar vol stro. Vijftig balen dit jaar. Met de honderd balen hooi die in juni al kwamen, ligt de werkplaats lekker vol. We kunnen er weer een jaar tegen. Stro is een prachtproduct. Al onze dieren zijn er gek op. Isoleert geweldig, ligt lekker zacht, is nog lekker ook (vinden de geiten). We hebben de honden meteen een verse baal gegeven, nadat Dick hun bed van oud stro had leeggeruimd. Vrouw Holle had direct door dat de honden nu een beter bed hebben dan zij en ze eigende het zich dan ook meteen toe. De honden kunnen echter niet slapen als zij daar ligt te snurken en ik heb haar weggelokt. Onder luid protest vertrok ze naar haar oude strobed bij Hector. Morgen wordt hun bed verschoond en heeft ze niets meer te klagen.

Af en toe moet je je leven ondersteboven houden, om te zien of er nog meer in zit.
 
Loesje
Recente Berichten

© Erve Knots