© Erve Knots

17 Feb 2020

16 Feb 2020

13 Feb 2020

9 Feb 2020

3 Feb 2020

Please reload

Recente Berichten

grote blonde reus

8 Aug 2017

Onze grote blonde reus. Een schat van een hond. Volgens zijn paspoort inmiddels al elf jaar, maar in de praktijk nog geen enkel teken van ouderdom. Wij houden ons voor dat hij misschien veel jonger is, want we willen er niet aan denken dat we hem ooit moeten missen. Lennox was onze eerste kennismaking met een Mastin. We kenden alleen kleine hondjes (teckels) en dachten dat als een kleine hond zo lastig kon zijn, hoe lastig zou een grote dan wel niet zijn. Nou, het omgekeerde is het geval hoe groter, hoe rustiger (maar dat weten de baasjes van grote honden al lang). Van een hond als Lennox kun je wel tien honden hebben. 

 

Tags:

Please reload

Af en toe moet je je leven ondersteboven houden, om te zien of er nog meer in zit.
 
Loesje