© Erve Knots

6 Apr 2020

5 Apr 2020

3 Apr 2020

31 Mar 2020

30 Mar 2020

28 Mar 2020

27 Mar 2020

Please reload

Recente Berichten

het was een fijne dag

4 Aug 2017

Vrouw Holle ligt heerlijk te dromen. Ze had een fijne dag, want haar vorige baasje kwam op bezoek. Het was een goed weerzien. Ze hadden elkaar een paar weken niet gezien en Vrouw Holle vertelde uitgebreid wat ze hier allemaal heeft meegemaakt. Ze heeft het prima naar haar zin, zei ze, en ze heeft haar nieuwe verloofde voorgesteld. Vanmiddag kwamen ook Marleen en Gerwin op bezoek om onze dieren eens in het echt te zien. Marleen had ons leren kennen door het verhaal van Hector op Facebook. Ze brachten allemaal lekkere dingen mee en de dieren waren daar zeer over te spreken. Het was dus een gezellige, drukke dag en er werd vanavond nog lang doorgepraat.  

 

Please reload

Af en toe moet je je leven ondersteboven houden, om te zien of er nog meer in zit.
 
Loesje