project P.I.E.S. level 2


Jullie weten dat we vorig jaar project P.I.E.S hebben uitgevoerd. Onze katten zijn niet allemaal zindelijk en dat ruik je. Om die reden hebben we toen alle vaste vloerbedekking (die er nog was) vervangen door zeil en alle muren afwasbaar gemaakt. Het bleek niet genoeg. Vandaag is level 2 in werking gegaan. Dat wil zeggen dat we in de bijkeuken en in de Klaproos (mijn kantoor en katerverblijf) mechanische afzuiging hebben laten aanleggen. Het was weer een hele ingreep, maar dit is het laatste dat we kunnen doen. Naast mijn dagelijks gesop is er nu continue toevoer van frisse lucht. Vrouw Holle heeft de bijkeuken even geïnspecteerd en vond het er fris ruiken. Missie geslaagd!

Af en toe moet je je leven ondersteboven houden, om te zien of er nog meer in zit.
 
Loesje
Recente Berichten

© Erve Knots