zuinig op het werk


Het bouwen van de konijnenren vordert niet zo snel als we dachten. Hopelijk lukt het ons morgen om de boel klaar te krijgen. Je denkt altijd dat je veel gedaan krijgt op een vrije dag, maar dan vergeet je even alle andere dingen die ook moeten: boodschappen doen, voeren, dieren aandacht geven, viezigheidjes opruimen, ramen lappen, snoeien, maaien en ga zo maar door. Het is de bedoeling dat we ook nog een beetje vakantie vieren, dus om vijf uur houden we op met werken op het erf en nemen we een wijntje. Het is de kunst om niet te gaan haasten, want dan is de lol er af. 'Wees zuinig op het werk', zegt Dick altijd. Dus dat doen we.

Vandaag is er trouwens ook een nieuw stopcontact aangelegd dat we over een paar weken nodig hebben:

daar verheugen wij ons op!

Af en toe moet je je leven ondersteboven houden, om te zien of er nog meer in zit.
 
Loesje
Recente Berichten

© Erve Knots