© Erve Knots

25 Feb 2020

17 Feb 2020

16 Feb 2020

13 Feb 2020

9 Feb 2020

3 Feb 2020

Please reload

Recente Berichten

stinkweer

20 Jul 2017

Ik had beloofd om niet meer over het weer te zeuren, maar ik kan me niet inhouden. Wat een stinkweer! Het is hier 28 graden en ongelofelijk vochtig, voelt dus als 35. Je krijgt haast geen adem.  Tuurlijk kunnen we de airco in, maar we moeten er te vaak uit voor de dieren en bovendien zijn we nieuwe omheining aan het aanleggen. Waarom ik er vooral zo'n hekel aan heb is dat alles kriebelt en stinkt. Acht honden en zeventien katten zijn geen goed idee met dit weer. Project P.I.E.S. (alle vloeren en muren afwasbaar gemaakt) helpt maar tot op zekere hoogte. Met dit weer stink je nog het huis uit. Bah! Project P.I.E.S. gaat trouwens naar level 2 binnenkort. We gaan ook nog een luchtverversingsapparaat laten aanleggen. In het huis en in de Klaproos. Er komt een tijd dat het hier naar rozen ruikt, ik geef gewoon niet op! Muskuseend Herman heeft weer eens nergens last van, hij neemt gewoon een extra bad en loopt fluitend over het erf. Ook al zo ergerlijk. Waar blijft de winter!?

 

Please reload

Af en toe moet je je leven ondersteboven houden, om te zien of er nog meer in zit.
 
Loesje