© Erve Knots

25 Feb 2020

17 Feb 2020

16 Feb 2020

13 Feb 2020

9 Feb 2020

3 Feb 2020

Please reload

Recente Berichten

Donderdag

29 Jun 2017

Een dag uit het leven van onze lieve, stoere, actieve Donder ziet er als volgt uit: om vijf uur worden hij en Brandon wakker en geven ons een serenade (de geblindeerde kamer waar ze tot zeven uur sliepen willen ze niet meer in en wij hebben ons nu maar aangepast en gaan om negen uur naar bed :-)). Daarna scheurt hij een kussen aan stukken en kan de dag beginnen. Hij rent door de wei, probeert de andere honden tot spelen te verleiden en slaapt languit op de bank. 's Middags eet hij zijn voer in drie seconden op en gaat daarna nog even door de wei racen en weer slapen. Hij mag niet meer op het deel van het erf waar de kippen komen, want hij heeft al twee kippen en een konijn doodgemaakt. Hij is een echte jager én een gentleman, want hij geeft de buit netjes aan ons. Eén van de hoogtepunten van zijn dag is als we gaan koken. Hij ligt onmiddellijk aan mijn voeten en volgt alles wat ik doe. De avonden brengt hij door op de bank, tegen Brandon en mij aan. Hoewel we soms diep moeten zuchten om zijn streken, zouden we hem voor geen goud meer willen missen. Een hond uit één stuk! 

Tags:

Please reload

Af en toe moet je je leven ondersteboven houden, om te zien of er nog meer in zit.
 
Loesje