hooi en bezoek


De hooizolder ligt weer vol. We kunnen er weer een jaar tegen. Honderdtwintig baaltjes deze keer. Bertus en Johan kwamen het brengen en hebben Dick geholpen om alles op de goede plek te krijgen. Wat geweldig, zoveel hulp! Om een uur of negen zat iedereen aan het bier. Het was sowieso een bijzonder dag, want vanochtend kregen de dieren bezoek van Gerda en Edwin. Er werd veel begroet en geknuffeld en de dieren waren helemaal in hun sas door zoveel belangstelling. Bertram heeft altijd al een oogje op Gerda en hij was dan ook zeer vereerd toen hij hoorde over haar plannen om zijn wol te gaan spinnen. Hij gaat dit jaar extra zijn best doen. Erve Knots gloeit nog na van deze dag!

Af en toe moet je je leven ondersteboven houden, om te zien of er nog meer in zit.
 
Loesje
Recente Berichten

© Erve Knots