© Erve Knots

17 Feb 2020

16 Feb 2020

13 Feb 2020

9 Feb 2020

3 Feb 2020

Please reload

Recente Berichten

hooi en bezoek

15 Jun 2017

De hooizolder ligt weer vol. We kunnen er weer een jaar tegen. Honderdtwintig baaltjes deze keer. Bertus en Johan kwamen het brengen en hebben Dick geholpen om alles op de goede plek te krijgen. Wat geweldig, zoveel hulp! Om een uur of negen zat iedereen aan het bier. Het was sowieso een bijzonder dag, want vanochtend kregen de dieren bezoek van Gerda en Edwin. Er werd veel begroet en geknuffeld en de dieren waren helemaal in hun sas door zoveel belangstelling. Bertram heeft altijd al een oogje op Gerda en hij was dan ook zeer vereerd toen hij hoorde over haar plannen om zijn wol te gaan spinnen. Hij gaat dit jaar extra zijn best doen. Erve Knots gloeit nog na van deze dag! 

 

 

Please reload

Af en toe moet je je leven ondersteboven houden, om te zien of er nog meer in zit.
 
Loesje