© Erve Knots

17 Feb 2020

16 Feb 2020

13 Feb 2020

9 Feb 2020

3 Feb 2020

Please reload

Recente Berichten

.... en weg zijn ze

13 Jun 2017

We hadden weer veel kersen dit jaar, met de nadruk op hádden. Deze keer waren het niet de spreeuwen, maar de kraaien die hun buik vol aten. Een handjevol hebben we er zelf gehad en toen kwamen de zwarte rakkers langs. Een paar ochtenden lang hoorden we ze al vroeg in de bomen zitten. Wat een lawaai maakten ze. Ze overlegden luid over wie welke kers mocht hebben. Als ik dichterbij kwam, vlogen er wel veertig kraaien op. Onder de kersenbomen hoorden we vervolgens 'krak, krak, krak', dat waren de varkens die de gevallen kersen inclusief pit oppeuzelden. We kunnen zeggen dat er dus volop genoten is van de kersenoogst dit jaar :-). 

 

Please reload

Af en toe moet je je leven ondersteboven houden, om te zien of er nog meer in zit.
 
Loesje